Jahtibloggaus

Vuosi vaihtui! Entäs nyt?

Maanantai 7.1.2019 klo 0:26 - Vpj


Kummallista, jos on kiire töissä, ei ehdi kertomaan edes seuran kuulumisia. Turhaa selittelyä ja laiskuutta, voisi kylläkin todeta. Joka tapauksessa, oli miten oli, mutta Pekryn kulunut vuosi 2018 oli jotain jota voi muistella yhdessä ja erikseen. Seuran ihmiset painelivat sen kuuluisan arojäniksen lailla, itseään, perhettään tai ystäviään säästämättä. Eränkävijätalon rakennustyömaa taisi vetää mehut aika monista jäsenistämme. Vapaa maailma ja itsehän harrastavat sanoisi joku...Varmaankin, mutta yhteisö jonka eteen asioita tekee luo haasteita ja saa jaksamaan. Edelleen, se joku sanoisi, että se on yhteisöllisyyttä ja tietoisuus siitä saa jaksamaan yllättävän pitkään. Raatamisen tulos seisoo nyt paikallaan jämerästi. Eränkävijätalo on upea ja toivomme koko seuran puolesta sille aktiivista käyttöä ja pitkää ikää. Iloinen uutinen oli tietysti myös se, että talon ja hirvihallin lopputarkastukset ovat ohi ja hyväksytyt sekä se, että ELY- keskuksen tarkastus on ollut ja maksatushakemukset ovat kunnialla hyväksytyt.

Kaiken kiireen keskelle paukahti vielä syksyllä Riistakeskuksen "Riistan vuoksi" kilpailun voitto. Ensimmäinen palkinto kovassa kilpakumppaniseurassa ja titteli "Suomen paras luonnonhoitaja". Samat Eränkävijätalon rakentajat venyivät vielä tekemään kaiken kevään riistapeltoja, raivaamaan uusia, kylvämään ja kasvattamaan.

Silti, samaan aikaan on sama pieni joukko ihmisiä hoitanut kesäjuhlat, teatteriretket, kyläkahvit ja vielä uudenvuoden vastaanoton.

Toivon, että seuran kaikki jäsenet ymmärtävät, miten kiitollisia he saavat olla toisilleen. Sosiaalinen turvaverkko ei voisi sanoina paremmin kuvata sitä mitä meillä on. Nauttikaa talven hangista ja levätkää. Meitä tarvitaan monessa myös vuonna 2019.

Ai niin....!

Olette saaneet saavutuksistanne onnitteluja ja kiitoksia kuluneesta vuodesta monilta virallisilta tahoilta kuten Riistakeskukselta, ELY- keskukselta, LUKE:lta ja ympäristöjärjestöiltä. Toivottavasti saamme jatkoa vuonna 2019.

Blogin kuvana on tietysti Eränkävijätalon ikkunanäkymä tuvasta.DSC_0577.JPG


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini